+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL STARÝ PIVOVAR Отзывы

рейтинг отеля

81%
Очень хороший

by 170 reviews

  • Персонал

    83%
  • Чистота

    82%
  • Оборудование

    79%
  • Комфорт

    75%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Eva

одинокий путешественник, 3.7.2018

New York, NY Spojené státy americké

  • Overall rating
80 %
  • I stayed in their dorm or “club.” It was beautiful and spacious. It’s maintained much like an old house. Not immaculate but clean. The shower and toilet connect to the kitchen area and feel utilitarian but they are clean and fine. In the dorm there is a mini fridge, a microwave, mugs, dishes, and cutlery. For those in the dorms breakfast is an additional 100 CZK. It’s a continental breakfast with an impressive selection of meat, cheese, cereal, bread, fruit and boiled eggs. The hotel is quite far from center, nice if you don’t want to be in the city. If they included the cost of breakfast it would be a great deal. They are very good about how they arrange the guests in the dorm, giving us space from eachother until it became too full to do so. I really appreciated this as it is not very common. As it stands this hotel was a good place to stay and I enjoyed my time there.

  • I don’t like that your site shows that breakfast is included when that is not true for the dorms. I didn’t enjoy going into the corridor to use the restroom. They also charged me a bit more than the rate that was listed on this site.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 29.6.2018

English

  • Overall rating
68 %
  • Everything is fine with us We really like the breakfast The only downside is the size of television, so tiny and the program only 3 channel???? One thing you should put more English languages as Praha is world tourist destination Other than that is very good Keep up the good word Vynikající !!!

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

*Pavel

одинокий путешественник, 25.6.2018

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Čistota na pokoji. Ochotný personál. Dobrá snídaně

  • Pokoj byl příliš hlučný, kvůli tramvajím, autobusům a kamionům na vysoce frekventované trati přímo před oknem. Téměř se nedalo spát. Restaurace je v neděli zavřená.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 21.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné prostředí i personál

  • Hluk z komunikace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

Группы друзей, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ANNA GRIESSLOVA

одинокий путешественник, 8.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Prokop

одинокий путешественник, 4.6.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Komárková

Пожилые пары, 3.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Personál - usměvavý, ochotný, všímavý, obsluha perfektní. Tichá místnost na spaní, čistota místnosti. Suprové jídlo - celkem dobrý výběr, každý si mohl přijít na své, výborná snídaně - tady mi jen chyběla nabídka volských ok, ale to je jen drobnost. Všem vřele doporučuji, je to dobrá volba.

  • Co se mi nelíbilo, to jsem řekla recepční, byla to jen taková drobnost, která nestojí za to, aby ji člověk zveřejňoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ryszard Patelski

одинокий путешественник, 31.5.2018

skoki Polsko

  • Overall rating
96 %
  • Hotel super śniadanie wyśmienite obsuga miła polecam Ryszard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 27.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělé snídaně,pokoje čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

*Dagmar

одинокий путешественник, 16.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Cena za pobyt a možnost parkování hned u hotelu.

  • Nepohodlná matrace, a celkový dojem z pokoje. Starší vybavení, které by si zasloužilo obnovit. Na 1 přespání to ale stačilo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 9.5.2018

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 4.5.2018

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

Группы друзей, 22.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.4.2018

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 16.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Nešpor

Пожилые пары, 15.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super kuchyň, příjemný personál.

  • Vrzající postele!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.4.2018

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 9.4.2018

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • Absolutně nepřijatelné bylo chování kuchaře, patrně i vedoucího restaurace. Za chybu v jídelním lístku se nejen neomluvil, ale naopak udělal příšernou scénu a byl vulgární. Zvažuji kontrolu ČOJ. Kolegové, pro které jsem ubytování zařizoval, měli před velice důležitým jednáním a tento přístup je velice rozrušil. Nikomu bych tento podnik nedoporučil a naopak je varoval.

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8