+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

HOTEL STARÝ PIVOVAR Reviews

Hotel ratings

81%
Very good

by 177 reviews

  • Staff

    83%
  • Cleanliness

    82%
  • Equipment

    79%
  • Comfort

    75%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 11.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek

mature couple, 1.8.2018

Ilsede Německo

  • Overall rating
73 %
  • Dobre parkovani zdarma , poloha hotelu u stromu je vyhodna proti horku , snidane byla jednoducha ale v poradku a bez zavad a kava byla tez dobra , internet fungoval , hotel bych znovu navstivil i kdyz tam byly tez male chyby

  • Jedna stolni lampa nefungovala , tv a druha stolni lampa byla zapojena v prodlouzene zasuvce 220V na podlaze (neodpovida bezpecnosti) , tv mela spatnou kvalitu obrazu a mala nabidka programu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Stefan

family with older children, 17.7.2018

Srbsko

  • Overall rating
96 %
  • vsetko

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with older children, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Opravený objekt pivovaru, možnost občerstvení v recepci, dobré parkování a přístupnost MHD.

  • Hluk ze silnice a některých spolubydlících hostů. Poměrně málo míst (na počet ubytovaných) v jídelně při snídani.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David Lalík

single traveler, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

family with young children, 6.7.2018

Otice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 5.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

single traveler, 3.7.2018

New York, NY Spojené státy americké

  • Overall rating
80 %
  • I stayed in their dorm or “club.” It was beautiful and spacious. It’s maintained much like an old house. Not immaculate but clean. The shower and toilet connect to the kitchen area and feel utilitarian but they are clean and fine. In the dorm there is a mini fridge, a microwave, mugs, dishes, and cutlery. For those in the dorms breakfast is an additional 100 CZK. It’s a continental breakfast with an impressive selection of meat, cheese, cereal, bread, fruit and boiled eggs. The hotel is quite far from center, nice if you don’t want to be in the city. If they included the cost of breakfast it would be a great deal. They are very good about how they arrange the guests in the dorm, giving us space from eachother until it became too full to do so. I really appreciated this as it is not very common. As it stands this hotel was a good place to stay and I enjoyed my time there.

  • I don’t like that your site shows that breakfast is included when that is not true for the dorms. I didn’t enjoy going into the corridor to use the restroom. They also charged me a bit more than the rate that was listed on this site.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 29.6.2018

English

  • Overall rating
68 %
  • Everything is fine with us We really like the breakfast The only downside is the size of television, so tiny and the program only 3 channel???? One thing you should put more English languages as Praha is world tourist destination Other than that is very good Keep up the good word Vynikající !!!

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

*Pavel

single traveler, 25.6.2018

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Čistota na pokoji. Ochotný personál. Dobrá snídaně

  • Pokoj byl příliš hlučný, kvůli tramvajím, autobusům a kamionům na vysoce frekventované trati přímo před oknem. Téměř se nedalo spát. Restaurace je v neděli zavřená.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 21.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné prostředí i personál

  • Hluk z komunikace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

group of friends, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ANNA GRIESSLOVA

single traveler, 8.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Prokop

single traveler, 4.6.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Komárková

mature couple, 3.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Personál - usměvavý, ochotný, všímavý, obsluha perfektní. Tichá místnost na spaní, čistota místnosti. Suprové jídlo - celkem dobrý výběr, každý si mohl přijít na své, výborná snídaně - tady mi jen chyběla nabídka volských ok, ale to je jen drobnost. Všem vřele doporučuji, je to dobrá volba.

  • Co se mi nelíbilo, to jsem řekla recepční, byla to jen taková drobnost, která nestojí za to, aby ji člověk zveřejňoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ryszard Patelski

single traveler, 31.5.2018

skoki Polsko

  • Overall rating
96 %
  • Hotel super śniadanie wyśmienite obsuga miła polecam Ryszard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 27.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělé snídaně,pokoje čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

*Dagmar

single traveler, 16.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Cena za pobyt a možnost parkování hned u hotelu.

  • Nepohodlná matrace, a celkový dojem z pokoje. Starší vybavení, které by si zasloužilo obnovit. Na 1 přespání to ale stačilo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 9.5.2018

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 4.5.2018

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10