0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL STARÝ PIVOVAR Recenzje

Ocena hotelu

81%
Bardzo dobrze

by 177 reviews

  • Personel

    83%
  • Czystość

    82%
  • Wyposażenie

    79%
  • Komfort

    75%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek

para, 1.8.2018

Ilsede Německo

  • Cena ogólna
73 %
  • Dobre parkovani zdarma , poloha hotelu u stromu je vyhodna proti horku , snidane byla jednoducha ale v poradku a bez zavad a kava byla tez dobra , internet fungoval , hotel bych znovu navstivil i kdyz tam byly tez male chyby

  • Jedna stolni lampa nefungovala , tv a druha stolni lampa byla zapojena v prodlouzene zasuvce 220V na podlaze (neodpovida bezpecnosti) , tv mela spatnou kvalitu obrazu a mala nabidka programu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Stefan

rodzina ze starszym dzieckiem, 17.7.2018

Srbsko

  • Cena ogólna
96 %
  • vsetko

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Opravený objekt pivovaru, možnost občerstvení v recepci, dobré parkování a přístupnost MHD.

  • Hluk ze silnice a některých spolubydlících hostů. Poměrně málo míst (na počet ubytovaných) v jídelně při snídani.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David Lalík

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

rodzina z małym dzieckiem, 6.7.2018

Otice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 5.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2018

New York, NY Spojené státy americké

  • Cena ogólna
80 %
  • I stayed in their dorm or “club.” It was beautiful and spacious. It’s maintained much like an old house. Not immaculate but clean. The shower and toilet connect to the kitchen area and feel utilitarian but they are clean and fine. In the dorm there is a mini fridge, a microwave, mugs, dishes, and cutlery. For those in the dorms breakfast is an additional 100 CZK. It’s a continental breakfast with an impressive selection of meat, cheese, cereal, bread, fruit and boiled eggs. The hotel is quite far from center, nice if you don’t want to be in the city. If they included the cost of breakfast it would be a great deal. They are very good about how they arrange the guests in the dorm, giving us space from eachother until it became too full to do so. I really appreciated this as it is not very common. As it stands this hotel was a good place to stay and I enjoyed my time there.

  • I don’t like that your site shows that breakfast is included when that is not true for the dorms. I didn’t enjoy going into the corridor to use the restroom. They also charged me a bit more than the rate that was listed on this site.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.6.2018

English

  • Cena ogólna
68 %
  • Everything is fine with us We really like the breakfast The only downside is the size of television, so tiny and the program only 3 channel???? One thing you should put more English languages as Praha is world tourist destination Other than that is very good Keep up the good word Vynikající !!!

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

*Pavel

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2018

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Čistota na pokoji. Ochotný personál. Dobrá snídaně

  • Pokoj byl příliš hlučný, kvůli tramvajím, autobusům a kamionům na vysoce frekventované trati přímo před oknem. Téměř se nedalo spát. Restaurace je v neděli zavřená.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemné prostředí i personál

  • Hluk z komunikace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

grupa przyjaciół, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ANNA GRIESSLOVA

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Prokop

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Komárková

para, 3.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Personál - usměvavý, ochotný, všímavý, obsluha perfektní. Tichá místnost na spaní, čistota místnosti. Suprové jídlo - celkem dobrý výběr, každý si mohl přijít na své, výborná snídaně - tady mi jen chyběla nabídka volských ok, ale to je jen drobnost. Všem vřele doporučuji, je to dobrá volba.

  • Co se mi nelíbilo, to jsem řekla recepční, byla to jen taková drobnost, která nestojí za to, aby ji člověk zveřejňoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ryszard Patelski

podróżujący w pojedynkę, 31.5.2018

skoki Polsko

  • Cena ogólna
96 %
  • Hotel super śniadanie wyśmienite obsuga miła polecam Ryszard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělé snídaně,pokoje čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

*Dagmar

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Cena za pobyt a možnost parkování hned u hotelu.

  • Nepohodlná matrace, a celkový dojem z pokoje. Starší vybavení, které by si zasloužilo obnovit. Na 1 přespání to ale stačilo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.5.2018

English

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10