+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL STARÝ PIVOVAR Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 165 recenzí

  • Personál

    83%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    80%
  • Pohodlí

    75%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Marek

skupina přátel, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ANNA GRIESSLOVA

jednotlivec, 8.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Prokop

jednotlivec, 4.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Komárková

dospělý pár, 3.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál - usměvavý, ochotný, všímavý, obsluha perfektní. Tichá místnost na spaní, čistota místnosti. Suprové jídlo - celkem dobrý výběr, každý si mohl přijít na své, výborná snídaně - tady mi jen chyběla nabídka volských ok, ale to je jen drobnost. Všem vřele doporučuji, je to dobrá volba.

  • Co se mi nelíbilo, to jsem řekla recepční, byla to jen taková drobnost, která nestojí za to, aby ji člověk zveřejňoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ryszard Patelski

jednotlivec, 31.5.2018

skoki Polsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel super śniadanie wyśmienite obsuga miła polecam Ryszard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělé snídaně,pokoje čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

*Dagmar

jednotlivec, 16.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Cena za pobyt a možnost parkování hned u hotelu.

  • Nepohodlná matrace, a celkový dojem z pokoje. Starší vybavení, které by si zasloužilo obnovit. Na 1 přespání to ale stačilo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.5.2018

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

skupina přátel, 22.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 16.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Nešpor

dospělý pár, 15.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super kuchyň, příjemný personál.

  • Vrzající postele!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.4.2018

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Absolutně nepřijatelné bylo chování kuchaře, patrně i vedoucího restaurace. Za chybu v jídelním lístku se nejen neomluvil, ale naopak udělal příšernou scénu a byl vulgární. Zvažuji kontrolu ČOJ. Kolegové, pro které jsem ubytování zařizoval, měli před velice důležitým jednáním a tento přístup je velice rozrušil. Nikomu bych tento podnik nedoporučil a naopak je varoval.

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdravko Lučič

skupina přátel, 2.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Slovenská čašnička - milá. Raňajky súper.

  • Došli sme sa ubytovať poobede - keďže v hoteli je aj reštaurácia, tak sme plánovali sa tam najesť. Jedlo sa začalo pripravovať až o 18-tej hodine, kedy my sme už boli véééľmi hladní. Išli sme si radšej na izbu dať niečo suché a spať. Inač všetko v poriadku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 18.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Martin

mladý pár, 2.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10