+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL STARÝ PIVOVAR Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 185 recenzí

  • Personál

    83%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    80%
  • Pohodlí

    75%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Iva

skupina přátel, 28.10.2018

Německo

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vojtěch

jednotlivec, 27.10.2018

Č, Budějovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

dospělý pár, 26.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Nelibilo se mi, ze vedle nas na pokoji nechali klienti zamceneho psa, ktery tam neustale stekal a tim nas pobyt velmi znechutil. V okamziku, kdy se muj muz vydal na recepci, aby pozadal o pomoc, byl napaden arogantnim chovanim recepcni. Dale nam nebyl prijemny velmi tezky vzduch na pokoji, ktery se nedal vyvetrat. Bohuzel tomu nepomohly ani znacne aromaticke vonne doplnky v koupelne.

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Helena

dospělý pár, 12.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hodnocení bylo velmi dobré a musíme i pochválit velmi dobrou stravu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 1.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jaroslav

dospělý pár, 22.8.2018

Mariánské Lázně Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek

dospělý pár, 1.8.2018

Ilsede Německo

  • Celkové hodnocení
73 %
  • Dobre parkovani zdarma , poloha hotelu u stromu je vyhodna proti horku , snidane byla jednoducha ale v poradku a bez zavad a kava byla tez dobra , internet fungoval , hotel bych znovu navstivil i kdyz tam byly tez male chyby

  • Jedna stolni lampa nefungovala , tv a druha stolni lampa byla zapojena v prodlouzene zasuvce 220V na podlaze (neodpovida bezpecnosti) , tv mela spatnou kvalitu obrazu a mala nabidka programu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Stefan

rodina se staršími dětmi, 17.7.2018

Srbsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • vsetko

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Opravený objekt pivovaru, možnost občerstvení v recepci, dobré parkování a přístupnost MHD.

  • Hluk ze silnice a některých spolubydlících hostů. Poměrně málo míst (na počet ubytovaných) v jídelně při snídani.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David Lalík

jednotlivec, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

rodina s malými dětmi, 6.7.2018

Otice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 5.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

jednotlivec, 3.7.2018

New York, NY Spojené státy americké

  • Celkové hodnocení
80 %
  • I stayed in their dorm or “club.” It was beautiful and spacious. It’s maintained much like an old house. Not immaculate but clean. The shower and toilet connect to the kitchen area and feel utilitarian but they are clean and fine. In the dorm there is a mini fridge, a microwave, mugs, dishes, and cutlery. For those in the dorms breakfast is an additional 100 CZK. It’s a continental breakfast with an impressive selection of meat, cheese, cereal, bread, fruit and boiled eggs. The hotel is quite far from center, nice if you don’t want to be in the city. If they included the cost of breakfast it would be a great deal. They are very good about how they arrange the guests in the dorm, giving us space from eachother until it became too full to do so. I really appreciated this as it is not very common. As it stands this hotel was a good place to stay and I enjoyed my time there.

  • I don’t like that your site shows that breakfast is included when that is not true for the dorms. I didn’t enjoy going into the corridor to use the restroom. They also charged me a bit more than the rate that was listed on this site.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.6.2018

English

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Everything is fine with us We really like the breakfast The only downside is the size of television, so tiny and the program only 3 channel???? One thing you should put more English languages as Praha is world tourist destination Other than that is very good Keep up the good word Vynikající !!!

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

*Pavel

jednotlivec, 25.6.2018

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Čistota na pokoji. Ochotný personál. Dobrá snídaně

  • Pokoj byl příliš hlučný, kvůli tramvajím, autobusům a kamionům na vysoce frekventované trati přímo před oknem. Téměř se nedalo spát. Restaurace je v neděli zavřená.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 21.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné prostředí i personál

  • Hluk z komunikace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

skupina přátel, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10