+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL STARÝ PIVOVAR Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 174 recenzí

  • Personál

    83%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    79%
  • Pohodlí

    75%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

rodina se staršími dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Opravený objekt pivovaru, možnost občerstvení v recepci, dobré parkování a přístupnost MHD.

  • Hluk ze silnice a některých spolubydlících hostů. Poměrně málo míst (na počet ubytovaných) v jídelně při snídani.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David Lalík

jednotlivec, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

rodina s malými dětmi, 6.7.2018

Otice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 5.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva

jednotlivec, 3.7.2018

New York, NY Spojené státy americké

  • Celkové hodnocení
80 %
  • I stayed in their dorm or “club.” It was beautiful and spacious. It’s maintained much like an old house. Not immaculate but clean. The shower and toilet connect to the kitchen area and feel utilitarian but they are clean and fine. In the dorm there is a mini fridge, a microwave, mugs, dishes, and cutlery. For those in the dorms breakfast is an additional 100 CZK. It’s a continental breakfast with an impressive selection of meat, cheese, cereal, bread, fruit and boiled eggs. The hotel is quite far from center, nice if you don’t want to be in the city. If they included the cost of breakfast it would be a great deal. They are very good about how they arrange the guests in the dorm, giving us space from eachother until it became too full to do so. I really appreciated this as it is not very common. As it stands this hotel was a good place to stay and I enjoyed my time there.

  • I don’t like that your site shows that breakfast is included when that is not true for the dorms. I didn’t enjoy going into the corridor to use the restroom. They also charged me a bit more than the rate that was listed on this site.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.6.2018

English

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Everything is fine with us We really like the breakfast The only downside is the size of television, so tiny and the program only 3 channel???? One thing you should put more English languages as Praha is world tourist destination Other than that is very good Keep up the good word Vynikající !!!

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

*Pavel

jednotlivec, 25.6.2018

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Čistota na pokoji. Ochotný personál. Dobrá snídaně

  • Pokoj byl příliš hlučný, kvůli tramvajím, autobusům a kamionům na vysoce frekventované trati přímo před oknem. Téměř se nedalo spát. Restaurace je v neděli zavřená.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 21.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné prostředí i personál

  • Hluk z komunikace

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

skupina přátel, 10.6.2018

Malacky Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ANNA GRIESSLOVA

jednotlivec, 8.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Prokop

jednotlivec, 4.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Komárková

dospělý pár, 3.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál - usměvavý, ochotný, všímavý, obsluha perfektní. Tichá místnost na spaní, čistota místnosti. Suprové jídlo - celkem dobrý výběr, každý si mohl přijít na své, výborná snídaně - tady mi jen chyběla nabídka volských ok, ale to je jen drobnost. Všem vřele doporučuji, je to dobrá volba.

  • Co se mi nelíbilo, to jsem řekla recepční, byla to jen taková drobnost, která nestojí za to, aby ji člověk zveřejňoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ryszard Patelski

jednotlivec, 31.5.2018

skoki Polsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel super śniadanie wyśmienite obsuga miła polecam Ryszard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělé snídaně,pokoje čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

*Dagmar

jednotlivec, 16.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Cena za pobyt a možnost parkování hned u hotelu.

  • Nepohodlná matrace, a celkový dojem z pokoje. Starší vybavení, které by si zasloužilo obnovit. Na 1 přespání to ale stačilo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 4.5.2018

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

skupina přátel, 22.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4